sys-logo Slika

PROGLAŠENJE NAJUSŠJEŠNIJIH SPORTAŠA ZA 2015 GODINU

Svečana ceremonija proglašenja najuspješnijih sportaša, sportskih kolektiva, kao I sportskih radnika Grada Mostara za 2015.godinu, te dodjela posebnih priznanja za vrhunske sportske rezultate I nagrada za životno djelo,održala se večeras u Hotelu Ero. Uz prisustvo velikog broja aktualnih ali I bivših sportaša, sportskih radnika, predstavnika političkog, kulturnog I javnog života Grada Mostara I Hercegovačko neretvanskog kantona, predstavnika sporta Grada Kragujevca, Grada zagreba, Grada Splita proglašani su najbolji u sportu sa područja Grada Mostara za 2015.godinu.
Svoje govore upriličili su gradonačelnici Mostara I Zagreba, te predsjednik Olimpijskog komiteta Bosne I Hercegovine I predsjednika ovogodišnjeg žirija za izbor sportiste Grada Mostara . Zbog ranije preuzetih obaveza, pismo isprike I ujedno čestitke nagrađenim uputio je Predsjednik Predsjedništva Bosne I Hercegovine dr. Dragan Čović.
Na kraju svečane dodjele priznanja najuspješnijim sportašima, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba Nikola Dragaš I predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić potpisali su protocol o sportskoj suradnji!

GODIŠNJE NAGRADE

Pogledajte pregled svih nagrađenih sportista proteklih godina.
0 0
Slika 66

Mostar Run WEEKEND 2020

JADRANSKO JONSKE IGRE MLADIH 2019

PROJECT

Slika 174

SEMINAR PEDAGOGA TZO/TZK

Slika 161
© 2006 - 2020 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.8.5 | LEFTOR